63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Saar: 2026’nın siyonist hamlesi, Batı ülkelerinden büyük göçü teşvik etmek olacak

Kudüs, 29 Aralık (Hibya)-İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Fransa ve İngiltere başta olmak üzere Batı ülkelerinden İsrail’e göç potansiyeline dikkat çekti.

Saar: 2026’nın siyonist hamlesi, Batı ülkelerinden büyük göçü teşvik etmek olacak
Paylaş:

İsrail Dışişleri Bakanı  Saar, yaptığı açıklamada, geride kalan yıl içinde İsrail’e göç edenlerin sayısında özellikle Fransa ve İngiltere kaynaklı belirgin bir artış yaşandığını belirtti. Saar, bu artışın Batı ülkelerinden İsrail’e yönelik göç potansiyelinin yalnızca küçük bir bölümünü yansıttığını ifade etti.

Saar açıklamasında, “2026 yılının siyonist hamlesi, dünyada yükselen antisemitizm dalgaları karşısında büyük ölçekli göçü teşvik etmek ve gelen göçmenlerin en iyi şekilde kabulüne hazırlanmak olacaktır” değerlendirmesini yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.