63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Saar’dan Paraguay’a Bağımsızlık Günü mesajı

Kudüs, 14 Mayıs (Hibya)-İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Paraguay’ın bağımsızlığının 215’inci yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, iki ülke arasındaki güçlü dostluk ilişkilerine vurgu yaptı.

Saar’dan Paraguay’a Bağımsızlık Günü mesajı
Advert
Paylaş:

İsrail Dışişleri Bakanı Saar, Paraguay’ın Bağımsızlık Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Saar, Paraguay halkına, Paraguay Devlet Başkanı Santiago Peña’ya, Dışişleri Bakanı Ruben Ramirez Lezcano’ya ve Paraguay hükümetine en içten tebriklerini iletti.

Paraguay’ın özgürlüğe olan bağlılığına dikkat çeken Saar, İsrail’in Paraguay ile olan güçlü dostluğa ve desteğe büyük değer verdiğini belirtti. Saar ayrıca Paraguay’ın büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını “tarihi” olarak nitelendirdi.

İsrail Dışişleri Bakanı Saar, mesajında Paraguay’a refah, büyüme ve başarı dileklerinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sönmez Pamuklu'dan kar payı tahsilatı

Akışın sonuna geldiniz.