63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Sanchez: İran'daki savaş yasadışıdır

Brüksel, 19 Mart (Hibya) - İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, İran'daki savaşın yasadışı olduğunu ve İspanya'nın başından beri bunu kınadığını vurguladı.

Sanchez: İran'daki savaş yasadışıdır
Advert
Paylaş:

İspanya Başbakanı Sanchez, İran'daki savaşın yasadışı olduğu ve İspanya'nın başından beri bunu kınadığını belirtti.

Sanchez, Avrupa'ya on yıllarca barış, refah ve istikrar kazandıran değerlerin, en çok ihtiyaç duyulduğu anda savunulması gereken değerler olduğunun altını çizdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.