63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Şanlıurfa'da Hafızlık Yarışması Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 'Erkek Hafızlık' yarışmasının finali Şanlıurfa Müftülüğü'nün ev sahipliğinde Dergah Camii'nde yapıldı.

Şanlıurfa'da Hafızlık Yarışması Yapıldı
Advert
Paylaş:

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 'Erkek Hafızlık' yarışmasının finali Şanlıurfa Müftülüğü'nün ev sahipliğinde Dergah Camii'nde yapıldı. Türkiye genelinde yapılan ve 5 bin hafızın katıldığı yarışmada 7 kişi finale kaldı. Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Komisyon Başkanı Mehmet Kapukaya, Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezleri Müdür vekili Fatih Çatmakaş, Ankara Rıfat Börekçi Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Bodur'un jüri üyeliği yaptığı yarışmada Trabzon'dan Fatih Polat birinci, Erzurum'dan Yusuf Yılmaz ikinci, Kahramanmaraş'tan Onur Yılmaz ise üçüncü oldu. Yarışmada birinci olan Polat'a 10, ikinci Yılmaz'a 8, üçüncü Onur Yılmaz'a ise 6 Cumhuriyet altını ödül olarak verildi.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Bünyamin Albayrak ve İl Müftüsü İhsan Açık ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gece okunan mevlit ile son buldu.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Zincirleme trafik kazası: 4 Yaralı

Akışın sonuna geldiniz.