63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Şanlıurfa'da Sulama Kanalına Giren Genç Boğuldu

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren 18 yaşındaki Abdullatif Beyboğa, akıntıya kapılarak boğuldu

Şanlıurfa'da Sulama Kanalına Giren Genç Boğuldu
Advert
Paylaş:

Olay yerine gelen sualtı polis ekipleri, genç adamın cansız bedenini buldu. Cenaze otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Şanlıurfa'da serinlemek için sulama kanalına giren genç, boğularak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mahallesi'nde yaşandı. Serinlemek için sulama kanalına giren 18 yaşındaki Abdullatif Beyboğa akıntıya kapıldı. Şahsın sulama kanalında gözden kaybolması üzerine çevredekiler, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden dalgıç polis ekipleri, kanalda yaptıkları aramada şahsın cansız bedenini buldu.

 

 

Ceset, yapılan incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.