63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Sapanca’da Cumhuriyet’in 102. yılı kutlandı

Cumhuriyet’in 102. yılı, Sapanca’da iki gün boyunca süren etkinliklerle kutlandı.

Sapanca’da Cumhuriyet’in 102. yılı kutlandı
Advert
Paylaş:

29 Ekim sabahı Kaymakamlık binası önünde düzenlenen program, vatandaşların ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okundu, halk oyunları ve folklor gösterileri gerçekleşti.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim akşamı Sapanca Belediyesi Kırkpınar Kültür Merkezi önünde düzenlenen etkinliklerle devam etti.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyet, bize Atatürk’ün en büyük armağanıdır. 102 yıl önce yakılan bu özgürlük meşalesi, bugün Sapanca’da olduğu gibi tüm Türkiye’de aynı heyecanla yanmaya devam ediyor. Bizler, Cumhuriyetimizin değerlerini koruyarak, çocuklarımıza daha çağdaş, daha yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz. Bugün bu alanlarda yüzleri gülen çocuklarımız, Cumhuriyetimizin en güzel yansımasıdır.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.