63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Savunma Sanayii Başkanı Görgün’den İsrail’e: Tüm dünya barbarlığınıza şahit oldu

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki gösterdi.

Savunma Sanayii Başkanı Görgün’den İsrail’e: Tüm dünya barbarlığınıza şahit oldu
Paylaş:

Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Netanyahu hükümetinin her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef almasının, içlerinde yaşadıkları korkunun ne denli büyük olduğunu gösterdiğini belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Soykırımcı hükümetin dışişleri bakanı, demokrasi hakkında konuşacak en son kişi bile değildir. Tüm dünya barbarlığınıza şahit oldu.  Er geç, bu zalimliğin hesabını vereceksiniz. Zalimin kalbine korku, mazluma umut olan bir lidere sahip olduğumuz için ne kadar şükretsek az.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et KARAKÖPRÜ’NÜN ALTYAPISI YENİLENİYOR

Akışın sonuna geldiniz.