63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Selahattin Demirtaş 39 Gün Sonra Yemin Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selehattin Demirtaş, sağlık sorunları nedeniyle 17 Kasım'da edemediği milletvekili yeminini Pervin Buldan'ın yönettiği oturumda etti.

Selahattin Demirtaş 39 Gün Sonra Yemin Etti
Advert
Paylaş:

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nun 20. birleşimi yoklamasız açıldı. Birleşimi Meclis Başkanvekili Pervin Buldan yönetiyor. Yemin etmeyen HDP Eş Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş, bu oturumda yemin etti.

 

PERVİN BULDAN ANONS ETTİ

 

Demirtaş, Meclis Genel Kurulu'na geldiğinde CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ile AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır'la tokalaştı. Birleşim açıldığında Pervin Buldan, Demirtaş'ı yemin etmesi için anons etti. Selahattin Demirtaş, kürsüye çıkarak yemin etti.

 

 

 

TBMM 26. dönem milletvekilleri 17 Kasım 2015 tarihinde yemin etmişti.

 

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.