63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Silva: Etanol sektörüyle enerji egemenliğimizi güçlendiriyoruz

Brazilya, 9 Haziran (Hibya) - Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, etanol sektörü temsilcilerini Palácio do Planalto’da ağırladıklarını açıkladı.

Silva: Etanol sektörüyle enerji egemenliğimizi güçlendiriyoruz
Advert
Paylaş:

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, Palácio do Planalto’da etanol sektörü temsilcilerini ağırladıklarını açıkladı.

Lula da Silva, sektörün Brezilya’nın dekarbonizasyon sürecinde önemli bir rol oynadığını belirterek, etanolün benzine eklenmesinin sürdürülebilir enerji geçişine katkı sağladığını ifade etti.

Ayrıca bu uygulamanın, uluslararası petrol fiyatlarındaki artışa karşı benzin ithalatı ihtiyacını azalttığını vurgulayan Lula da Silva, bunun Brezilya’nın enerji egemenliğini güçlendirdiğini söyledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Resmi Gazete başlıkları

Akışın sonuna geldiniz.