63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Suriye, Bahreyn ve Kuveyt'e yönelik İHA saldırılarını kınadı

Şam, 3 Haziran (Hibya)- Suriye Dışişleri Bakanlığı, Bahreyn Krallığı ve Kuveyt Devleti'nin İran'a ait insansız hava araçlarıyla hedef alınmasını kınadı.

Suriye, Bahreyn ve Kuveyt'e yönelik İHA saldırılarını kınadı
Advert
Paylaş:

Suriye Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, sivil unsurların ve altyapının hedef alınmasının uluslararası hukuk ilkeleri ile Birleşmiş Milletler Şartı'nın açık ihlali olduğu belirtildi.

Açıklamada, uluslararası topluma sorumluluklarını yerine getirme ve benzer saldırıların tekrarlanmasını önleyecek gerekli adımları atma çağrısında bulunuldu. Bu adımların bölgesel barış ve güvenliğin korunmasına, ayrıca bölgede istikrarın sürdürülmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.

Suriye'nin, Bahreyn ve Kuveyt ile dayanışma içinde olduğu da açıklamada vurgulandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Trump'tan komünizm eleştirisi

Akışın sonuna geldiniz.