63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Suudi Bakan'ın İddia Edilen Sözlerine 'Dezenformasyon' Açıklaması

Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan "Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı, 'Türkiye ve İsrail arasındaki diplomatik gerilimde İsrail’i daha mantıklı ve uyumlu buluyoruz' dedi." iddiasının doğru olmadığı açıklandı.

Suudi Bakan'ın İddia Edilen Sözlerine 'Dezenformasyon' Açıklaması
Advert
Paylaş:

Açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Al-Saud’un söylediği iddia edilen sözlere ilişkin açıklamadaki iddiaların doğru olmadığını kaydetti.

Açıklamada, "Yapılan incelemeler sonucunda, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al-Saud'un ülke medyası veya uluslararası basına yansıyan iddia edildiği gibi bir açıklamasının olmadığı belirlenmiştir. Ayrıca Suudi Arabistan resmî kaynaklarından edinilen bilgiye göre de Faisal bin Farhan'ın böyle bir açıklaması olmamıştır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadeleri yer aldı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.