63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Tajani: Onların cesareti hukukun üstünlüğüne inanan herkes için ilham kaynağıdır

Roma, 19 Temmuz (Hibya) – İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Via d'Amelio katliamının yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm mafya örgütlerine karşı mücadelenin yoğunlaştırılması çağrısında bulundu.

Tajani: Onların cesareti hukukun üstünlüğüne inanan herkes için ilham kaynağıdır
Advert
Paylaş:

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, 34 yıl önce Via d'Amelio katliamında hayatını kaybeden Yargıç Paolo Borsellino ve güvenlik ekibinin beş görevlisini andı. Tajani, Agostino Catalano, Emanuela Loi, Vincenzo Li Muli, Walter Eddie Cosina ve Claudio Traina’nın hatırasının bugün de görev yüklediğini belirtti.

Katliamda kaybedilen isimlerin devlete olan bağlılığına dikkat çeken Tajani, "34 yıl önce Via d'Amelio katliamında hayatını kaybeden Yargıç Paolo Borsellino ve güvenlik ekibinin beş görevlisi bizleri tüm mafya örgütlerine karşı mücadelemizi yoğunlaştırmaya çağırıyor." dedi.

Tajani, adalete olan inancın önemini vurgulayarak "Onların cesareti ve kamu yararına ve devlete olan sarsılmaz bağlılıkları, o zaman olduğu gibi şimdi de hukukun üstünlüğüne inanan her kadın ve erkek için sürekli bir ilham kaynağıdır” açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.