63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

TBMM Başkanı Kurtulmuş, ″Emekçilerle İftar Programı″na katıldı

Türkie Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'te düzenlenen "Emekçilerle İftar Programı"na katıldı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, ″Emekçilerle İftar Programı″na katıldı
Paylaş:

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'te düzenlenen "Emekçilerle İftar Programı"na katıldı. Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:

"Milli iradenin merkezi Meclisimizde emekçi kardeşlerimizle iftar sofrasında bir araya geldik. Her bir emekçimize katılımları için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bu mübarek Ramazan akşamında Allah oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.