63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı, Meta’nın Manus’u satın alması hakkında açıklama yaptı

Çin Ticaret Bakanlığı Sözcüsü He Yadong, firmaların kendi ihtiyaçları doğrultusunda sınır ötesi faaliyetlerde bulunmasını ve teknolojik işbirliği yapmasını desteklediklerini belirtti.

Ticaret Bakanlığı, Meta’nın Manus’u satın alması hakkında açıklama yaptı
Paylaş:

Sözcü He, Ticaret Bakanlığı tarafından bugün düzenlenen basın toplantısında, Meta’nın Manus firmasını satın aldığı yönündeki habere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şirketlerin sınır ötesi faaliyetlerinin Çin’in yasa ve yönetmeliklerine uygun olması gerektiğini vurgulayan He Yadong, bu tür işlemlerin yasal prosedürlerini eksiksiz şekilde tamamlamaları gerektiğini ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.