63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Trump’tan federal alımlar ve seçim sürecine ilişkin açıklamalar

Washington, 10 Mayıs (Hibya)-Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, federal kurumların yalnızca Amerikan malı ürünler satın alması gerektiğini belirten bir açıklama yaptı. Aynı paylaşımda seçim süreci ve Demokrat Partili isimlere yönelik değerlendirmelere de yer verdi.

Trump’tan federal alımlar ve seçim sürecine ilişkin açıklamalar
Advert
Paylaş:

Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, federal kurumların Amerikan üretimi ürünleri tercih etmesi gerektiğini ifade etti. Trump, mevcut uygulamalarda yabancı ürünlerin satın alınmasına karşı yeni düzenlemelerin güçlendirildiğini ve muafiyetlerin sınırlandırıldığını belirtti.

Açıklamada, Amerikan işçileri, üretim tesisleri ve tedarik zincirlerinin önceliklendirilmesi gerektiği vurgulanarak, “Amerikan malı satın al” politikası çerçevesinde adımlar atıldığı ifade edildi.

Paylaşımın devamında Donald J. Trump, seçim sürecine ve Demokrat Partili bazı isimlere ilişkin değerlendirmeler yaptı.Chuck Schumer, Eric Holder, Marc Elias ve eski ABD Başkanı Barack Obama hakkında çeşitli iddialar ve eleştiriler yer aldı.

Trump, 2024 seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak seçimlerin adil şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade etti ve 2026 seçimlerine yönelik hazırlıklara değindi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.