63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Tsahkna: Narva, her zaman bir Estonya şehri olmuştur ve öyle kalacaktır

Tallin, 16 Mart (Hibya) - Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna, Narva şehri üzerinden yürütülen dezenformasyon ve ayrılıkçı propaganda faaliyetlerine ilişkin konuştu.

Tsahkna: Narva, her zaman bir Estonya şehri olmuştur ve öyle kalacaktır
Paylaş:

Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna, "Narva Halk Cumhuriyeti" gibi ayrılıkçı söylemlere ve kenti hedef alan dezenformasyon kampanyalarına ilişkin açıklama yaptı.

Narva'nın Estonya'nın ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Tsahkna, "Narva, her zaman bir Estonya şehri olmuştur ve öyle kalacaktır. Kafa karışıklığı yaratmaya ve toplumsal uyumu zayıflatmaya yönelik bu küçük girişimler temel niteliktedir ve yeni bir şey değildir" dedi.

Rusya’nın bölgedeki istikrarsızlaştırma çabalarına dikkat çeken Bakan Tsahkna, "Rusya'nın bu taktiklerini daha önce Estonya'da ve başka yerlerde de gördük; kafa karışıklığı ve öfke uyandırmanın ucuz bir yolu. Sakin olun, bilgi sahibi olun! Farkındalığa dayalı yeterli yanıt, gizli etkiye karşı en iyi savunmadır" ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.