63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Türkiye-Çin arasında “Doğrudan İletişim Mekanizması” kuruldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Çin arasında ulaştırma alanında “Doğrudan İletişim Mekanizması” kurulduğunu açıkladı.

Türkiye-Çin arasında “Doğrudan İletişim Mekanizması” kuruldu
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çin Halk Cumhuriyeti temasları kapsamında başkent Pekin’de, Çin Ulaştırma Bakanı Liu Wei ile ikili ve heyetlerarası görüşmeler gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Karayolu, demiryolu, havayolu ve denizcilik başta olmak üzere ulaştırmanın tüm modlarında iş birliği imkanlarını ele aldıklarını belirten Bakan Uraloğlu, şunları ifade etti:

“Türkiye-Çin arasında ulaştırma alanında Doğrudan İletişim Mekanizması kurduk. Bundan böyle, karşılıklı görevlendirilen temsilcilerle sorunlara hızlı çözüm üretecek, taşımacılığı ve ticareti daha ileri taşıyacağız.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.