63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Türkiye’den Nijerya’daki terör saldırısına kınama

Türkiye Dışişleri Bakanlığı tarafından, Kwara eyaletinde yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerini iletildi.

Türkiye’den Nijerya’daki terör saldırısına kınama
Advert
Paylaş:

Türkiye Dışişleri Bakanlığı tarafından, Nijerya’nın Kwara eyaletinde meydana gelen terör saldırısında yaşanan can kayıplarından derin üzüntü duyulduğu açıklandı.

Bakanlık mesajında, ''Bu menfur saldırıyı güçlü şekilde kınıyor, hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve Nijerya halkına başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca Türkiye’nin, terörle mücadelede Nijerya’ya desteğini sürdürmeye devam edeceği vurgulandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.