63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Uluslararası Trabzon Horon ve Müzik Festivali başladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi paydaşlığında bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Trabzon Horon ve Müzik Festivalinin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

Uluslararası Trabzon Horon ve Müzik Festivali başladı
Advert
Paylaş:

Trabzon Büyükşehir Belediyesi paydaşlığında bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Trabzon Horon ve Müzik Festivali başladı.

“Dünya Barışı İçin Horon ile El Ele” sloganıyla düzenlenen festivale 36 ülkeden 795 kişi katılıyor. Kahramanmaraş Caddesi’nden başlayıp Avni Aker Millet Bahçesi’nde son bulan kortej yürüyüşünün ardından festival kapsamında konserler ve etkinlikler düzenlendi.

Festivalin ilk gününde Karadeniz müziğinin önemli seslerinden Mesut Uçar, Ceren Ece Öksüz ve Zeynep Başkan sahne aldı.

Etkinlikte, ayrıca yurt dışından gelen 10 farklı ülkenin halk dansları ekipleri de sahne aldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.