63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Uraloğlu: Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar sürüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı'ndaki çalışmaların planlanan hedefler doğrultusunda sürdüğünü belirterek, hattın tamamlanmasıyla seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini bildirdi.

Uraloğlu: Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar sürüyor
Advert
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı'ndaki çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda devam ettiğini açıkladı.

Uraloğlu, tamamlandığında Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresini 3 saat 30 dakikaya indirecek hattın, Türkiye'nin ulaşım vizyonu açısından önemli projelerden biri olduğunu ifade etti.

Sahadaki çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirten Uraloğlu, vatandaşlara daha hızlı, güvenli ve konforlu ulaşım sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Beşiktaş, Trossard'ı KAP'a bildirdi

Akışın sonuna geldiniz.