63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Vali Baydaş , Rize’de sağanak yağışın etkilerini yerinde inceledi

Rize, 20 Eylül (Hibya)-Rize’de son 24 saatte etkili olan kuvvetli sağanak yağışların ardından Valilik koordinesinde Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde incelemeler yapıldı. İlgili kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının müdahaleleri sürerken, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, sahadaki çalışmaları yerinde takip etti.

Vali Baydaş , Rize’de sağanak yağışın etkilerini yerinde inceledi
Advert
Paylaş:

Rize’de etkili olan kuvvetli sağanak yağışlar sonrası meydana gelen olumsuzluklar, Valilik koordinasyonunda ilgili kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle takip ediliyor. Müdahaleler aralıksız sürdürülüyor.

Vali  Baydaş, Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde sahada incelemelerde bulunarak Fırtına Vadisi üzerindeki olumsuzlukları değerlendirdi. Vali Baydaş, ilgili birimlere hızlı ve etkin müdahale talimatı verdi.

İncelemelere Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay, Çamlıhemşin Kaymakamı Serkan Böyük, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Çelebi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Rize İl (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) AFAD Müdürü Mehmet Salih Avcı, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Aşık, DSİ Şube Müdürü Kasım Kazdal, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çamlıhemşin İlçe Başkanı Adem Serin ve diğer kurum temsilcileri katıldı.

Müdahale ve inceleme çalışmalarına, bölgedeki altyapı ve vatandaş güvenliğinin sağlanması amacıyla devam edildiği bildirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.