63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

VBT Yazılım'ın payları

VBT Yazılım A.Ş, şirket paylarıyla ilgili bildirim yaptı.

VBT Yazılım'ın payları
Advert
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''21.10.2025 tarihinde MKK tarafından yapılan KAP açıklaması ve ardından şirketimize yapılan bildirim doğrultusunda, İpek Canan Başaran, kendisine ait olduğunu iddia ettiği 8.326.350 adet borsada işlem görmeyen VBT paylarının satışına izin verilmesi amacıyla bir bilgi formu düzenleyerek SPK'ya başvurmuştur. Söz konusu paylar üzerinde birden fazla hak iddiası bulunduğundan, uyuşmazlık henüz çözüme kavuşturulmamıştır. Bu durum SPK'ya bildirilecek olup, şirketimizin uğrayacağı kayıp ve zararlar konusunda tüm haklarımızı saklı tuttuğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Hak kullanımı

Akışın sonuna geldiniz.