63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği’nden Özel’e ziyaret

Bursa, 1 Nisan (Hibya)-Bursa’da düzenlenecek Aydınlanma Onur Ödül Töreni için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e davet sunan dernek, Türkiye’de bilimsel ve laik eğitim anlayışına sahip çıkacağını vurguladı.

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği’nden  Özel’e ziyaret
Advert
Paylaş:

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Bursa Şube Başkanı Jülide Akköprü ve beraberindeki heyet, CHP Genel Başkanı Özel’i ziyaret etti. Heyet, Bursa’da düzenlenecek Aydınlanma Onur Ödül Töreni için resmi davetini iletti. Bu yıl ödül, Türkiye’nin önde gelen iktisatçılarından Prof. Dr. Bilsay Kuruç’a takdim edilecek.

Ziyarette, dernek temsilcileri etkinliğin, Türkiye’deki laik, bilimsel ve kamucu eğitim anlayışına sahip çıkma mesajı taşıdığını belirtti. Organizasyonun, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi iş birliğiyle gerçekleştirileceği bildirildi.

Heyet,  Özel’in siyasi duruşuna dikkat çekerek, mevcut siyasi ortamda açık pozisyon almanın önemine işaret etti. 

Dernek, ziyaretle birlikte Türkiye’de aydınlanma, bilim ve halkçı eğitim anlayışının önemine vurgu yaptı ve bu çizgide duracaklarını açıkladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.