63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

YEO Teknoloji'nin bedelsiz sermaye artırımı onaylandı

YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verildi.

YEO Teknoloji'nin bedelsiz sermaye artırımı onaylandı
Advert
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin 205.632.203,04 TL'si iç kaynaklardan, 53.367.796,96 TL'si kar paylarından karşılanmak suretiyle 96.000.000 TL'den 355.000.000 TL'ye çıkarılmasına ilişkin başvurumuzun Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından uygun görülerek onaylandığı hususu SPK'nın 21 Kasım 2024 tarih ve 2024/53 sayılı bülteninde ilan edilmiştir.'' bilgisi paylaşıldı.
 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.