63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

YEO Teknoloji'nin iştirakinden iş anlaşması

YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş'nin iştiraki Reap Batarya Teknolojileri A.Ş iş anlaşması yaptı.

YEO Teknoloji'nin iştirakinden iş anlaşması
Paylaş:

YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin yüzde 100 iştiraklerinden Reap Batarya Teknolojileri A.Ş ile Egesa Elektrik İnşaat Enerji Üretim A.Ş arasında, bataryalı enerji depolama sistemlerinin satışına yönelik KDV hariç 16.093.186 ABD Doları tutarında sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında 1C şarj ve deşarj oranına sahip batarya enerji depolama üniteleri, Reap Batarya A.Ş'ye ait İstanbul Tuzla'daki fabrikamızda üretilecektir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.