63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Yıldırım: Türk dünyası kayseri’de buluşacak

Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette Kayseri’nin kültür, spor ve ticaret alanındaki çalışmaları ile Türk Dünyası etkinlikleri ele alındı.

Yıldırım: Türk dünyası kayseri’de buluşacak
Advert
Paylaş:

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin 2027 TÜRKSOY Kültür Başkenti ve 2029 Dünya Spor Başkenti unvanlarını kazandığını hatırlatarak şehirde ulaşım, turizm ve spor alanındaki yatırımların sürdüğünü söyledi. Büyükkılıç, Kayseri’nin birlik ve beraberlik içerisinde gelişimini sürdürdüğünü ifade etti.

Binali Yıldırım ise Kayseri’nin ticaret, siyaset, kültür ve spor alanlarında öne çıkan şehirlerden biri olduğunu belirterek, “Türk Dünyası’nın özelliklerini ve kültürel değerlerini iki gün boyunca Kayseri’de konuşacağız. Türk Dünyası buram buram Kayseri’de tütmüş olacak” dedi.

Ziyarette Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve çeşitli kurum temsilcileri de yer aldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.