63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Yılmaz: Türkiye, KKTC’nin ve Kıbrıs Türk halkının yanında olmaya her daim devam edecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin, KKTC’nin ve Kıbrıs Türk halkının yanında olmaya ve haklı davasını savunmaya her daim devam edeceğini vurguladı.

Yılmaz: Türkiye, KKTC’nin ve Kıbrıs Türk halkının yanında olmaya her daim devam edecek
Advert
Paylaş:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’ı, ilk resmi yurtdışı ziyareti kapsamında Türkiye'de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.  

KKTC ile ilişkiler çerçevesinde gerçekleşen bu ziyaret kapsamında bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik eden Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile yapılan görüşmelerde, Kıbrıs meselesine ilişkin güncel gelişmeler ve Türkiye-KKTC ilişkilerinin tüm veçheleriyle ele alındığını aktardı.

Anavatan ve garantör Türkiye'nin, KKTC’nin ve Kıbrıs Türk halkının yanında olmaya ve haklı davasını savunmaya her daim devam edeceğinin altını çizen Yılmaz, "Bu ziyaretin; Kıbrıs Türkü’nün geleceğine dair ortak irademizi pekiştirmesini, ekonomik, sosyal ve yapısal alanlarda yürüttüğümüz yakın iş birliğini daha da güçlendirmesini diliyorum." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.