63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Yumaklı: Güvenilir gıda konusunda taviz vermiyor, denetimlerimizi artırarak sürdürüyoruz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni düzenlemelerle birlikte, bal işleme ve dolum tesislerinde başka üretim faaliyetlerine izin verilmeyeceğini duyurdu.

Yumaklı: Güvenilir gıda konusunda taviz vermiyor, denetimlerimizi artırarak sürdürüyoruz
Paylaş:

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni düzenlemelerle birlikte, bal işleme ve dolum tesislerinde başka üretim faaliyetlerine izin verilmeyeceğini bildirdi.

Bakan Yumaklı, güvenilir gıda konusunda taviz vermediklerini, denetimleri artırarak sürdürdüklerini vurguladıi Yumaklı, "Yeni düzenlemeyle, bal işleme ve dolum tesislerinde başka üretim faaliyetlerine izin vermeyecek, katkı riskini ortadan kaldıracağız.Milletimize taahhüt ettiği ürünü sunmayanlara; milletimizin güvenilir gıdaya erişimini engelleyenlere asla müsamaha göstermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Papilon'dan yeni iş anlaşması

Akışın sonuna geldiniz.