63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Yüzyılın Konut Projesi’nin kura çekimi Elazığ’da yapıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Elazığ’daki kura çekimi, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Yüzyılın Konut Projesi’nin kura çekimi Elazığ’da yapıldı
Advert
Paylaş:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayatag geçirilen Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Elazığ’da kura çekimi düzenlendi. Programa Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ milletvekilleri Semih Işıkver, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı ve Erol Keleş, TOKİ Başkanı Levent Sungur, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, il protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerçekleştirilen kura çekimiyle birlikte 3 bin 825 hak sahibi belirlendi.projeden yararlanan vatandaşlara yeni konutlarının hayırlı olması temennisi iletildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Ordu’da aranan 61 şüpheli yakalandı

Akışın sonuna geldiniz.