63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Zakharova: Kiev rejimi Rus sivilleri terörize etmeye devam ediyor

Moskova, 15 Temmuz (Hibya) - Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Kiev rejiminin Batılı destekçilerinin de katkısıyla Rus sivilleri terörize etmeye devam ettiğini açıkladı.

Zakharova: Kiev rejimi Rus sivilleri terörize etmeye devam ediyor
Advert
Paylaş:

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Kiev rejiminin Batılı destekçilerinin de katkısıyla Rus sivilleri terörize etmeye devam ettiğini belirterek, geçen hafta düzenlenen Ukrayna saldırılarında 40'ı hayatını kaybetmek üzere toplam 312 kişinin yaralandığını açıkladı.

Ukrayna'nın sivil hedeflere yönelik eylemlerini eleştiren Zakharova, "Batılı destekçilerinin de desteğiyle Kiev rejimi, Rus sivilleri terörize etmeye devam ediyor." dedi.

Geçtiğimiz haftanın bilançosunu paylaşan Zakharova, "Geçen hafta Ukrayna saldırılarında 312 kişi yaralandı. Bunlardan 40'ı öldü, aralarında bir çocuk da var” ifadelerini kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Batman'da 15 Temmuz şehitleri anıldı

Akışın sonuna geldiniz.