63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Zonguldak'ta 50 Kişi Kahvehane Bastı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaklaşık 50 kişilik grup, bastıkları kahvehanenin camlarını kırdı. Bir kişinin yaralandığı saldırıda polis çok sayıda saldırganı gözaltına aldı.

Zonguldak'ta 50 Kişi Kahvehane Bastı
Advert
Paylaş:

 

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaklaşık 50 kişilik grup kahvehane bastı!

GÜNDÜZ TARTIŞTILAR, GECE BASTILAR

Alaplı'da A.Ç. ile B.U. öğle saatlerinde bilinmeyen nedenle tartıştı.

A.Ç., akşam saatlerinde yaklaşık 50 kişi ile B.U.'nun çalıştığı Alaplı Belediyesi binasının yakınındaki kahvehaneye geldi.

1 KİŞİ YARALANDI

İçerideki sandalye ve masaları tekmeleyen grup, pencerenin camlarını kırdı. Çıkan arbedede kırılan camların üzerine düşmesi sonucu bir kişi hafif yaralandı.

 

 

 

ÇOK SAYIDA SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Polis, her iki taraftan birçok kişiyi gözaltına aldı.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.