Advert
2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
MURAT KÜÇÜK

2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

Bu içerik 6351 kez okundu.

Evet çok kıymetli okurlarım yeni eğitim ve öğretim yılı başlamış bulunmaktadır, ilk okul döneminde özellikle 1.sınıfa başlayan öğrenciler için kısmi olarak evden kopuşun simgesi olmakla beraber, yeni umutlarla sınavlara hazırlananlar içinde yeni yeni fırsatları ihtiva ediyor.

Her sene bir önceki senenin yeni bir başlangıcı gibi dursa da aslında durum tamda öyle olmuyor, yani her yeni yıl yeni umutların simgesi konumunda olmuş oluyor.

İyisiyle kötüsüyle yeni bir sezona başlamanın bir sevincini yaşıyorum bir eğitim koçu olarak bunu dile getirmem gerekiyor diye kendimi zorunlu hissediyorum.

Umarım her şey gönlünüzce olur ve mutlu günleri hep beraber yaşarız ve ona göre güzel günleri beraber kucaklarız.

Hali hazırda yüce devletimizin özelikle eğitime yapmış olduğu desteklere bir kez daha işaret ederek yüce devletime ve sayın cumhur başkanımıza Recep Tayip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Umarım gelişen teknoloji çağına Z kuşağı olarak adlandırdığımız yeni bir kuşağın bilim ve fen ışığında ayak seslerini duyarız.

Umarım gerek birinci sınıfta başlayan yeni öğrencilerle birlikte, tüm branşlarda ve tüm sınıflarda gerekli atılımları ve başarıları sağlarız, evvela öğrencilerimizden çok öğretmenlere büyük görevler düşüyor, hele hele okul çağına yeni gelmiş bir öğrencinin evvela çocuk olduğunu unutmamalıyız.

Hiper aktiflik bir yana derse olan üşengeçliğini de hesaba katarak çok yormamalı ve hatta okulu sevdirme adına onlarla yakinen ilgilenmeliyiz.

Ümit ediyorum yeni yıl bizlere sağlık sıhhat ve bilim fen ışığında yeni yeni kazanımların yapıldığı çok güzel bir yıl olacaktır, kendinize iyi bakın her şey bu yıl gönlünüzce olsun diyorum.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN