Advert
BU ESERİN MİMARİ...! SAYİN VALİMİZİNDİR.
YAŞAR ARAS

BU ESERİN MİMARİ...! SAYİN VALİMİZİNDİR.

Bu içerik 1073 kez okundu.

O Sene bu Sene Olsun... Dedik oldu, Yıl boyunca süren mücadelenin, tüm emeklerin ve elde edilen başarıların taçlanması için son Konya'yı sarı yeşile boyayan taraftarımızla, takıma gönül vermiş milyonlarca Şanlıurfalı hemşehrimizle bir saatte buca kalesine 3 gol atan Şanlıurfaspor sahanin hakimiydi ;

Akıllı oyununu tekrar eden Şanlıurfaspor final maçını çok rahat kazandı, PTT 1.lige merhaba dedi.bu takımın gerçek mimari ve kaptanı kim derseniz deyin benim gözümde Sayın Salih Ayhan valimizdir.
Aynen sivastaki gibi 
Şanlıurfalilara çiftte bayram olsun.
Akşam sabırla ve iyi oyunla bucaspor'u dize getirdiler,bu Şehre PTT 1.lig yakışır.
Ve yakisacakta,Binlerce taraftar Konya'ya giderken valimiz Salih Ayhan la beraber büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,ilçe belediye başkanları,milletvekilleriyle ve yönetim kurulunun tam kadro ordaydi kısacası bu takım gönül veren milyonlarca Şanlıurfa nin kalbide oradaydı.futbolcu kardeslerimizde yüzümüzü kara çıkarmadan harika oyunuyla maçı 3-0 bucaspor'u yenerek adını PTT 1.lige yazdiran  kurban bayramı önce bir bayram daha yaşattı.  

Bu  şehir Salih Ayhan valimle inşallah hedef önümüzdeki sezonda süper lig olur neden olmasın.Futbolu bu kadar seven Sanliurfaspora yaptıkları katkılarıyla bu memleket böyle vali görmedi ve gelmedide yıllardır Sanliurfasporu takip eden birisi olarak , bu takıma verdiğiniz katkılardan dolayi artı başlattığıniz Fırat'ın çocukları takımına sahip çıkıyor prejesi içinde sayın valime ne kadar teşekkür etsek azdır.
Tüm oyuncular süper oynadı Özellikle Mert,Feyyaz,Aydın ve diğerleri,
Ve 
Sezon başından beri çok iyi takip ettiğim oyuncu Behlül önemli maçların kilit oyuncusudur.
Bu maçta görevini fazlası ile yaptı 
Hepiniz tarihe geçtiniz.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Şanlıurfaspor'u tebrik ediyorum. Ancak kupa töreninde Vali Salih Ayhan ile Eski kulüp Başkanı Emin Yetim arasında yaşanan görüntüler Şanlıurfa'ya yakışmadı. 
Kalın Sağlıcakla...,.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN