63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Tsahkna: Ölüm cezası insanlık dışı ve asla kullanılmamalı

Tallin, 19 Mart (Hibya) - Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna, bir İsveç vatandaşının İran'da idam edilmesi haberlerine tepki gösterdi.

Tsahkna: Ölüm cezası insanlık dışı ve asla kullanılmamalı
Paylaş:

Estonya Dışişleri Bakanı Tsahkna, Estonya'nın bir İsveç vatandaşının İran'da idam edildiği haberlerinden dehşete düştüğünü belirtti.

Ölüm cezasının insanlık dışı ve asla kullanılmaması gerektiğini dile getiren Tsahkna, "İran'ı adil yargılama standartları da dahil olmak üzere temel haklara saygı göstermeye çağırıyoruz" dedi.

Tsahkna, İsveç'le dayanışma içinde olduklarını vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.