Advert

EYYÜBİYELİ KADINLARDAN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olan Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kadınlar, sunulan olanaklardan dolayı, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

363 kez okundu.
EYYÜBİYELİ KADINLARDAN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR
Advert

 

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olan Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kadınlar, hem sosyal yaşamlarına hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Akabe Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi, kadınların uğrak yeri oldu. Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi’ne gelen kadınlar, kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezi’nde açılan kurslara rağbet gösteren kadınlara; bilgisayar, Kuran’ı Kerim, el sanatları, biçki-dikiş-nakış, okuma-yazma ve kuaförlük gibi alanlarda kurslar verilerek meslek sahibi olmalarına olanak sağlanıyor. Kurslara katılan kadınlar, bir yandan sosyal aktivitelere katılarak zaman geçiriyor, diğer yandan el becerilerini de geliştirip meslek sahibi oluyor. Merkezlere yoğun ilgi gösteren kadın kursiyerler, sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti. Kadınlar,” Bizler burada çok mutluyuz. Allah Başkanımızdan razı olsun. Hem vakit geçiriyoruz hem de meslek sahibi oluyoruz. Buraya gelip kurs aldıktan sonra kendi işyerimizi bile açtık. Başkanımız Mehmet Kuş’a çok çok teşekkür ederim. “ dediler.

EYYÜBİYELİ KADINLARDAN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR 63urfahaber.com
Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN