Advert
ŞANLIURFASPOR BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ
MEHMET KARAKEÇİLİ

ŞANLIURFASPOR BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

Bu içerik 941 kez okundu.

Ptt 1 liğin son haftasında Şanlıurfaspor kendi sahasında ölüm-kalım maçına çıkıyordu.Adana Demirspor için Antrenman maçıydı.Çünkü; Play Off'u garantilemişlerdi.As takım oyuncularını oyuna sürmeyip, Play Off müsabakalrında sakatlık ve kırmızı kartlık olmasın diye Yedek oyuncular için müsabakaya çıktılar.

 

Bana göre bu maçın onlar açısından fazla önemi yoktu.Ligde bulunan Şanlıurfaspor, Denizlispor ve 1461 Trabzon 
için çok önemli müsabakalar oynandı.Bu zorlu geçen müsabakalarda 1461 Trabzon Ptt 1 ligine veda etti.Müsabakayı izlemeye yaklaşık 20 bine yakın taraftar kitlesi gelmişti.

 

Tüm taraftar bu maça adepta olmuştu.Şanıurfaspor'un galip gelmesinin en büyük sebeplerinden birisi taraftarın bu zorlu müsabakada yanlız bırakmamaları...Eğer Şanlıurfaspor'un rakip takımları galip gelseydi, ve Şanlıurfaspor mağlup ayrılsadyı kümeye düşüyorduk.Şanlıurfaspor'un rakpleri mağlup oldukları için rahat bir nefes aldı.

 

A.Demirspor'u yenmeselerdi bie yine kümede kalmış olurlardı.Şanlıurfaspor bu maçta çok gol pozisyonlarını yakalamış oldu.Ama ne yazık ki A.Demirspor kalecisi Emrullah ŞALK Şanlıurfaspor karşısında resmen panter oldu.
Şanlıurfaspor ikinci yarıda bazı oyuncularını değiştirdi.Edinho, İ.halil Çolak ve Van Haaren'i oyuna sokarak, aradıkları golü İ.halil ÇOLAK'ın ayağından buldular.Şanlıurfaspor 1-0 öne geçti.

 

Maçın son dakikalarında ise Edinho top ile rakip defans oyuncularını geçip 2.golü kaydetti.Bu dakikalardan sonra başka gol çıkmayınca durum 2-0 Şanlıurfaspor'un üstünlğü ile sonuçlandı.

 

Maçtan sonra benim dikkatimi çeken,  Şanlıurfaspor kulüp başkanı, Şanlıurfa Valimiz ve yönetim kurulu tribünleri dolaştı.Ama kendini bilmez bazı insanlar "Yönetim İstifa, Su şişesi ve çakmak" atmaya başladılar.Ben bu görüntüleri hiç hoş görmedim.

 

Çünkü Sayın Valimizde o toplumun içindeydi.Valimizin bu durumdan ne günahı var.Kar,kış demeden Şanlıurfaspor'u yanlız bırakmayan tek insandı.Hep Şanlıurfaspor'u destekledi.Moral verdi.Böyle hareketlerin bir daha olmamasını dilerim.

 

Şanlıurfa Valimiz İzzettin KÜÇÜK beyden, bazı kendini bilmez taraftarlar adına ben özür dilerim.

 

Şanlıurfaspor'a gelecek sezonda başarılar dilerim...

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU