Advert
Şehirken köye dönüyor gibiyiz
MEHMET KARAKEÇİLİ

Şehirken köye dönüyor gibiyiz

Bu içerik 462 kez okundu.

Eski şehrimizin durumu daha iyiydi. Şimdi bakıyoruz ne bir çalışma var ne bir temizlik var nede kimse görevini yapıyor. Trafik sorunları çözülmedi. Her önüne gelen istediği gibi arabasını park ediyor. Bu park sorununu çözümü bir nevi Belediyenin görevidir. Kaldırımlara bakıyorsun kaldırımlar sürekli meşgul ediliyor. Ayrı olarak, tablacılar şehrin göbeğinde cirit atıyorlar. Bu nasıl BÜYÜKŞEHİR olmaktır.

Büyükşehir olan illere bakıyorsun hizmet ful ama bize bakıyorsun biz kendimizden utanıyoruz. Bu memleketin Bakanı var, 8 tane Ak Parti milletvekili var, 4 tane HDP milletvekili, 1 tane CHP 1 tane MHP milletvekili olmasına rağmen durum ortada. Memleketin halı gülünecek hale gelmiş. Dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistler bu ne biçim bir büyükşehir diye şikayette bulunuyorlar. Temizlik olsun, Trafik sorunu olsun vs. sorunlar olsun göz ardı edilmemesi lazım.

Malik Cabbar caddesinin yolunun tek yöne çevrilmesi gerekir. İnsanlar burada ki yol sıkıntısı yüzünden birbiriyle kavga ediyorlar. Aile parklarında insanlar aileleriyle parkta rahat oturamıyorlar. Bu parklara özel güvenlik tahsis edilmesi lazım. Ailelerin daha rahat oturabilmesi için.

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN