Advert
İyi futbol kötü sonuç
MEHMET KARAKEÇİLİ

İyi futbol kötü sonuç

Bu içerik 495 kez okundu.

TFF 2.ligin 26.haftasında  Şanlıurfaspor kendi sahasına komşu ilimizin takımı olan Amedspor’u konuk etti. Müsabakayı izlemeye yaklaşık 14 bine yakın taraftar kitlesi gelmişti. Her iki takım açısından çok önemli bir müsabakaydı. Çünkü, Amedspor play off serisini kaybetmek istemiyordu, Şanlıurfaspor ise play off için zorluyordu. Amedspor lig sıralamasında 4.sırada 33 puana sahip, Şanlıurfaspor 9.sırada 29 puana sahipti. Şanlıurfaspor eğer bu maçı kazanmış olsaydı 32 puana sahip olarak, play off şansını biraz daha arttıracaktı.

Müsabakaya Amedspor vuruşu ile başlandı. Maçın henüz 2.dakikasında 12 sırt nolu Üstün Bilgi Amedspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Şanlıurfaspor bu dakikalardan sonra temposunu yükselterek çok iyi oynuyordu. Müsabakanın 14.dakikasında M.Enes Durmuş 30 metreden sol ayağı ile çok güzel bir vuruş yapıp topu ağlara göndermeyi başardı. Durumu 1-1 yapan golü kaydetti. Golden sonra Şanlıurfaspor temposunu arttırarak, Amedspor’a boyun eğmedi. Amedspordan daha iyi ve daha üstün futbol sergiliyordu. Ne yazık ki bu dakikalardan sonra başka gol çıkmayınca ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarı başlar başlamaz Şanlıurfaspor baskılı bir futbol sergiliyordu. Çok gol pozisyonlarına girdi. Sağdan ve soldan tehlikeli baskılar yaparak sürekli gol bulma çabasındaydı. Müsabakanın 65.dakikasında Şanlıurfaspor’da oyuncu değişiklikleri oldu. Dilaver Güçlü oyundan alınıp, yerin Vedat Bora girdi.72.dakikada Sinan Kurumuş alınıp, yerine Hüseyin Çolak girdi. Bu oyuncu değişiklerinden sonra Şanlıurfaspor daha baskılı bir şekilde rakip takımın üzerine gitmeye başladı. Maçın 86.dakikasında Erkan Kaş güzel bir frikik vuruşu kullandı. Amedspor kalecisi topu güzel bir şekilde kurtardıktan sonra top Fırak Arıkanın önüne düştü Ama ne yazık ki boş kaleye topu atamayınca, top rakibe geçerek sağdan yapılan ortayı 88.dakikada Üstün Bilginin vuruşu ile Amedspor 2.golü kazandı.

‘’Atamayana atarlar’’
Bu dakikalardan sonra Şanlıurfaspor beraberliği yakalamak için elinden gelen her şeyi yaptı. Ama ne yazık ki sonuç değişmedi. Şanlıurfaspor’a bu güzel oyunu çok yazık oldu. Mağlubiyeti hak etmedi. Ne yazık ki sahadan 2-1 mağlup ayrılarak, 14 bine yakın taraftarı üzdü. Maç bu şekilde sonuçlandı.

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN