Advert
Şanlıurfaspor rahat kazandı
MEHMET KARAKEÇİLİ

Şanlıurfaspor rahat kazandı

Bu içerik 427 kez okundu.

Şanlıurfaspor cumartesi günü saat 19.00'da Bayburtspor'u kendi sahası ve seyircisi önünde konuk etti. Maçı izlemeye yaklaşık 10 bine yakın seyirci kitlesi gelmişti. Protokol tribününde her hafta yazdığım gibi Urfalı siyasilerden kimse yoktu. Sadece bu hafta Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçıy’ı görebildim. Bu takıma sahip çıkalım çünkü başka bir Şanlıurfaspor yok.

Ayrı olarak teşekkür etmek istiyorum. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Emniyet İl Müdürlüğü olarak çok güzel bir uygulama yapmışlar. Sahaya Giriş çıkışlarda taraftarlar rahat girip çıkabiliyor. Araba sıkıntısı yaşanmıyor. Her iki kurumada teşekkür ederim yıllardır bu sorunu kimse göremiyordu.

Maça gelince, Şanlıurfaspor ilk yarı Bayburtspor'a ayak uydurarak hiç de iyi oynamadı. İlk yarıda her iki kulübün sadece birer şutları vardı. İlk yarı 0-0 sonra erdi. İkinci yarıda Şanlıurfaspor Behlül Aydın'ı oyuna alması sonucu oyun biraz daha hızlanmış oldu. Şanlıurfaspor atak üzerine atak yaparak ve bu ataklar sonucunda maçın 66.dakikasında Kemal Rüzgar'ın golü ile Şanlıurfaspor 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden hemen sonra maçın 69.dakikasında İbrahim rakip defansın arasına girerek 3 tane oyuncuyu çalımlayarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciye de bir vücut çalımı yapıp takımının ikinci golünü kazandı. Durumu 2-0 yapan golü kaydetti. Şanlıurfaspor 90 artı 2'de Behlül'ün güzel bir vuruşu ile durumu 3-0 yapmış oldu. Maç 3-0 Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Şanlıurfaspor bu galibiyet ile ligde 2. Sıraya yükseldi. Bu galibiyetlerin devamının gelmesini istiyoruz.

Şanlıurfaspor'u çok seven Şanlıurfa Valimiz Salih Ayhan Bey bu hafta dışarıda olduğu için maçı izlemeye gelmemişti. Tam bir Şanlıurfaspor sevdalısı olduğunu göstermiş oluyor. Kendileri olmadığını haftalar Şanlıurfaspor'da onun yokluğunu çekmiş oluyor. Yani yokluğu fazlasıyla belli ediyor.

Şanlıurfaspor’a gelecek hafta oynanacak olan müsabakada başarılar dilerim…

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU