Advert
Bu galibiyet eski Valimiz Salih Ayhan'a gelsin
MEHMET KARAKEÇİLİ

Bu galibiyet eski Valimiz Salih Ayhan'a gelsin

Bu içerik 190 kez okundu.

Şanlıurfaspor, Pazartesi günü Altay’ı konuk etti hava çok sıcak iyiydi. Maça 5-6 bin kişi taraftar izlenmeye gelmişti. Protokol tribünün önünde eski Şanlıurfa valimiz Salih Ayhan bey o da şampiyon yaptığı takımı izlemeye geldi. Taraftarlar kendisine sevgi çağrısı yaparak tribünlerde tezahürata başladı kendisi de çok duygulandı.

Şanlıurfaspor ile ilgili birkaç anekdot; geri dörtlüsü uyumlu, zamanla daha iyi olacağına inanıyorum. Topu oyuna sokma noktasında biraz daha sorumluluk alabilirler. Defans dörtlüsü ve kaleci şu ana kadar oyunun en iyileri diyebilirim. Orta saha kısmında Cumali çok kopuk ve güçsüz göründü bu lig ağır gelebilir tecrübesinden dolayı birkaç olumlu toptan sonra ikinci yarıda sahada yok gibi.

Abdullah ve Thill performans olarak beklentiyi karşılayamadı. Orta sahadan ve defanstan topları alıp ileriye taşıyamadı. İlk maç olmasına rağmen bu ikiliden performans beklentisi yüksekti. Kanat oyuncuları Mert Çapar bence büyük sürpriz olabilir. Bu ve üst liglerin aranan oyuncusu olabilir ama kendini geliştirip üstüne koyması lazım.

Toure ise ilk maç olmasına rağmen performansı karşılayamadı, çok güçsüz kaldı birebirler de oyuncu eksiltip finale gidemedi. Forvet oyuncusu Muhammet topu tutma ve son vuruşlarda eksik kaldı, Urfaspor’u üst liglere taşıyabilecek oyuncu değil.

Genel olarak ilk maç ve Urfaspor, Altay gibi bir takıma karşı biraz zorlandı ama üstünlüğü elinde tutuyor. Lig ortalarında Urfaspor iskelet kadroyu koruduğu için sürpriz yapabilir. Daha da iyi olacaktır. Saygılar.

 
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU