Advert
BU YENİLGİNİN SORUMLUSU KERİMOĞLUDUR…
MEHMET KARAKEÇİLİ

BU YENİLGİNİN SORUMLUSU KERİMOĞLUDUR…

Bu içerik 82386 kez okundu.

Şanlıurfaspor kendi sahasında Pazar günü saat 13:30 da Samsunspor'u konuk etti.

Maçı yaklaşık 15 bine yakın taraftar kitlesi izlemeye gelmişti.Protokol tribününde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Avukat Nihat ÇİFTÇİ maçı izleyenler arasındaydı.15 bine yakın taraftar işini gücünü bırakarak, Şanlıurfaspor'a destek için gelmişlerdi.Ama ne yazık ki bu 15 bin kişi hüsrana uğramış oldu.

 

 Bir dahaki maçta bu kadar taraftar gelmez.Çünkü hepsi hayal kırıklığı yaşamış oldu. Yazıklar olsun ki bu insanları hayal kırıklığına uğratan Şanlıurfasporlu futbolculara, yazıklar olsun ki Tugay Hocaya.Bu yenilginin sorumlusu en başta Tuğay KERİMOĞLU’dur.Bana göre Kerim Hoca bu takımı kaldıracak kapasitesi yok.Çünkü kendi sahanda tek forvetle sistem kuruyorsun…

Benim anladığım deplasmanlarda oynadığın zaman tek forvet ile sistem kurabilirsin. Ama kendi sahanda 3 puanı almak için elinden gelen her şeyi yapacaksın.Tek forvet ile başlamayacaksın.

Maçın 3.dakikasında Lua Lua topla rakip kaleye gidince sağına soluna bakınca hiçbir futbolcu yoktu.Adam ne yapsın bir takım hücumda çoğalamıyorsa, hiçbir zaman başarılı olamaz ve gol atamaz.

 Maçın kritiğine gelince; Şanlıurfaspor çok kötü başladı.Defansımızın bariz hataları yüzünden Samsunspor ilk dakikalarda 2 -0 öne geçip Şanlıurfaspor'u oyundan düşürmüş oldu.Ama Şanlıurfaspor mücadeleyi bırakmadı.Baskılı oynamaya başladı.Ahmet ARAS kendi çabasıyla rakip defansı geçip takımının 1.golünü atmış oldu.

İkinci yarı başlar başlamaz, Ahmet ARAS kendi takımının ikinci golünü atmış oldu. 3.Golü ararken ne yazık ki Samsunspor’lu Kone Şanlıurfaspor'un defansını bir sağa bir sola yatırarak, kaleciye’de aynı çalımı atark üçüncü golünü atmış oldu.

 Ben defans oyuncularına seslenmek istiyorum. Bu kadar çabuk çalım yenilmez. Defans oyuncuları sürekli forvet oyuncularını engellenmiş olur. Bizimkiler ise bu hafta yol göstererek şuradan geçip gol atin diyorlardı. Hoca ikinci yarı oyuncu değişikliklerini yanlış yaptı. Hollandalı oyuncumuzu nereden bulmuşlar. Çok ağır ve çabuk bir futbolcu değil. Takıma katkı sağlayamaz.Zamana ihtiyacı var. Makhtar’ı yanlış zamanda oyundan çıkarmış oldu. Ben olsaydın Timuru daha önceden oyundan alırdı ve .Edinhoyu daha önce almış olurdum.

 Gole yakın futbolcular daha faydalı olurdu. Maçın 75. dakikasında Edinyo’yu oyuna alıyorsun.Adam 15 dakikada ne yapabilir, takıma ne sağlayabilir. Onun için bugünkü mağlubiyete Tugay hoca sebep olmuştur.Ayrıca Tugay Kerimoğlu basın toplantısına girerek kendisi konuştuktan sonra basın arkadaşların soruları vardı ve hiçbir soruyu cevaplamadan basın odasını terk etti.Profesyonel olarak davranalım Kerimoğlu… Ben kendisine yakıştırmadım.

Şanlıurfaspor'un başarılı olmasını hepimiz istiyoruz.Soruları cevaplandırmadan dışarıya çıkmıştır. Engin Hoca basın toplantısına katılarak kendisi konuştuktan sonra bütün arkadaşların sorularını alıp, cevap vermiştir.Bize dediği; Şanlıurfaspor yöneticisi bana gelip küfür etti.Yöneticinin adı ise Mehmet Büyükfırattır.Bende Mehmet Beye seslenmek istiyorum. Engin hocanın bunda ne günahı var. Bu işi ekmek parası için ve namusu için yapan insanlardır. Bana göre hareket yanlıştır. Böyle hareketlerin olmamasını isteriz. Şanlıurfaspor'a zarar vermemek gerekir.O yüzden biraz daha sakin olalım.

 Şanlıurfaspor'a şimdiden Önümüzdeki hafta maçında başarılar dilerim…

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU