Advert
Şanlıurfaspor Tuzlaspor'un elinden zor kurtuldu
MEHMET KARAKEÇİLİ

Şanlıurfaspor Tuzlaspor'un elinden zor kurtuldu

Bu içerik 417 kez okundu.

Astor Enerji Şanlıurfaspor ligin 7.haftasında İstanbul ekibi olan ve ligin son sıralarında boğuşan Tuzlaspor'a konuk oldu. Maç Sancaktepe 15 Temmuz Stadında saat 13.30'da başladı. Astor Enerji Şanlıurfaspor kötü gidişata dur demek istiyordu ama ne yazık ki bu haftada olmadı.

Maçın 44.dakikasında Mert Çapar soldan getirdiği topu rakip ceza sahasına orta kesip, topu  Adem’le buluşturdu, Ademde rahat bir vuruş yaparak topu ağlara gönderip  Astor Enerji Şanlıurfaspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra müsabakanın ilk yarısını Astor Enerji Şanlıurfaspor’ 1-0 önde kapattı.

İkinci yarı başlar başlamaz rakip Tuzlaspor Astor Enerji Şanlıurfaspor’a  karşı ataklarını sürdürdü. Müsabakanın 57. dakikasında top Mehmet Yiğit’in eline çarpması sonucu orta hakem tarafından penaltı kararı verildi. Tuzlaspor durumu 1-1 yapan golü penaltıdan buldu. Maçın 79.dakikasında Tuzlaspor bariz bir gol kaçırdı. Yine bu ataktan sonra Tuzlaspor müsabakanın 89.dakikasında bariz bir gol kaçırdı. Kaleci aydın %100’lük golü kurtardı. Kendisini tebrik ediyorum. Bu dakikalardan sonra başka gol  çıkmayınca maç 1-1 sonra erdi. Bu hafta da Astor Enerji Şanlıurfaspor  çok kötü bir futbol sergiledi. Takım neden bir türlü toparlanamıyor. Neden birileri çıkıp açıklama yapmıyor. Rakip takımdan gelen giden 3 puan aldı biz zor bela 1 puan alabildik.

Yapılan transferlerin hepsi boş ve fiyasko. Kim bunları transfer ettiyse bu takımın ahını alacaktır. Verilen paralara yazık oldu.  Hüseyin Eroğlu Samsunspor'u bırakmış ve 1.ligde kendini ispatlamış ve  çok iyi bir hocadır. Takımı toparlayacağını düşünüyorum. Çünkü bu futbolculara böyle hocalar lazım. Lütfen yönetim kurulu bu hoca ile görüşme  yapsın. Çünkü takımın durumu içler acısı. Ayrı bir konu olarak yapılan son 3 transfer neden oynatılmıyor, neden kadroya alınmıyor. Neden basın sözcüsü çıkıp da açıklama yapmıyor. Yani bu takım bu kadar mı rahat. Eğer böyle giderse kötü günler bizi bekliyor. Yazık olacak, bir an önce hoca kararını verin ve Hüseyin hocayı değerlendirin.

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU