Advert
MEHMET KARAKEÇİLİ

Bu içerik 159 kez okundu.

Şanlıurfaspor Pazar günü kendi seyircisi önünde saat 19:00’de Ankaraspor’u konuk etti. Şanlıurfaspor 5.sırada 8 puana sahip, Ankaraspor ise 8.sırada 5 puana sahipti. Maçı izlemeye 20 bine yakın taraftar gelmişti. Protokol tribününde Valimiz Salih Ayhan, Emniyet müdürümüz bulunuyordu. Maçın ikinci yarısında ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’de geldi. Şanlıurfa Valimiz Salih Ayhan beye teşekkür etmek istiyorum. Çünkü protokol tribününe güzel bir düzenleme getirmiş. Protokol tribününe kimse elini kolunu sallayarak girmiyor. Allah kendisinden razı olsun.

Ayrı bir konu olarak Gençlik spor il müdürümüz Halil beye bir ricada bulunmak istiyorum. Basın tribününün sorumlusu olarak, bir damla suya hasret kalıyoruz. Kendi ağzımızla su isteğimiz zaman bile su getiren yok. Orası basın tribünü spor yazarlarının oturduğu yerdir. Maç günü baktım protokol tribününde arkada oturan kişilere kendi dostları olan insanlara su servisi yapılıyordu. Müdür beyden ricam olarak, lütfen bu tribününde oturan insanlarda birer canlıdır. Bu insanlarında suya ihtiyacı vardır. Eğer servis yapılıyorsa herkese dağıtılsın ya da kendi dostlarına da dağıtılmasın. Müdürümüzü seviyoruz. Belki müdür beyin haberi bu konuda yoktur. Bu suyu kendi dostlarına dağıtan insanları uyaracağından eminim. Müdürümüzün başarılarının devamını dilerim…

Maçın analizine gelince, Şanlıurfaspor ilk yarı çok kötü oynadı. Ankaraspor ilk yarı bizden daha çok net pozisyon bulup boşa harcadılar. Bizden çok çok iyi oynadılar. Hele hele Ankaraspor’dan 80 sırt nolu Mehmet Burak Tarla bölen, 17 sırt nolu Berk Yiğit Karadağ, 99 sırt nolu Bahattin Köse ve 14 sırt nolu Recep Taşbakır bu futbolcular çok iyi oynadılar.

İlk yarı her iki takımdan gol çıkmayınca 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarı Şanlıurfaspor bazı oyuncu değişikliğine gitti. Bu değişiklikten sonra Şanlıurfaspor’a canlılık geldi. Baskılı oynamaya başladı. Rakip takım Ankaraspor ikinci yarı sahada yok gibilerdi. Müsabakanın 61.dakikasında Kaptan Mustafa çok güzel bir şut çekti.Top kalecide kaldı. Müsabakanın 67.dakikasında Mert Çapar’da güzel bir şut çekti kaleci iki hamlede tutabildi. Müsabakanın 75.dakikasında Feyyaz Belen’de çok güzel bir şut çekti ve yine top kalecide kaldı.80.dakikade Feyyaz Belen yine çok güzel bir vuruş yaptı topu kaleci son anda korner olmasını sağladı. Müsabakanın 85.dakikasında Erkam Develi’de çok güzel bir şut çekti ve yine top kalecide kaldı. Kaleci bu şutların hepsinin gol olmasını engelledi. Kalesini gol yememek için kapattı. Gol olmayınca olmuyor. Şanlıurfaspor ikinci yarı çok güzel bir futbol sergiledi. Taraftarları heyecanlandırarak, futbolcular ellerinden gelen her şeyi yaptılar.

Maçın hakemleri Erdem Mertoğlu, 1.yardımcı hakem Kadir Beyaz, 2.yardımcı hakem Servet Bozkurt, 4.hakem Ahmet Turan Timuroğlu çok güzel bir maç yönettiler. Eski bir futbol hakemi olarak, 4 tane hakemi de çok iyi gördüm. Allah yollarını açık etsin…

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN