Advert
Şanlıurfaspor'u tebrik ederim
MEHMET KARAKEÇİLİ

Şanlıurfaspor'u tebrik ederim

Bu içerik 409 kez okundu.

Şanlıurfaspor, Çarşamba günü Türkiye’nin en iyi 5 takımından biri olan Beşiktaş’a konuk oldu. Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş ile eşleşen Şanlıurfaspor için heyecan verici bir müsabaka olacağı belliydi.

Şanlıurfaspor müsabakaya iyi başladı. Rahat ve ayağa pas yaparak rakip ceza sahasına sürekli girmeye başladı. Müsabakanın henüz ilk dakikalarında gol bulan taraf Şanlıurfaspor oldu. Kemal topun gelişine güzel bir vuruş yapıp takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Bu golden sonra rakip ceza sahasına rahat gelen Şanlıurfaspor, 2.golü yine Kemal’in ayağından buldu. İlk yarıyı Şanlıurfaspor 2-0 önde kapattı.

Müsabakanın ikinci yarısına kötü başlayan Şanlıurfaspor gol yemesi belliydi. Kenar yönetim olsaydı belkide Şanlıurfaspor tur atlayacaktı. Ama sistemsel değişiklik yapılmadığından dolayı durum bu şekilde oldu diyebiliriz. Ben olsaydım 5-4-1 sistemine dönerdim. Beşiktaş ne kadar gelirse gelsin eli boş dönerdi. Çünkü onlarda şok etkisi altına girdiler. Ama kenar yönetim yanlış hamleler sonucu ve Beşiktaş’ta as oyuncularını oyuna alarak sahadan 4-2 galip ayrılıp tur atlayan taraf oldu.

Şanlıurfaspor 60 dakika boyunca rahat ve ayağa top yaparak bütün Urfalıların hatta bütün Türkiye’nin takdirini topladı diyebiliriz. Kalecimizin yediği goller öyle ahım şahım goller değildi. Ama ne yazık ki 4-2 sonuçlandı. Şanlıurfaspor’u bu özgüvenden dolayı tebrik eder, ligde başarılarının devamını dilerim…

 
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN