Advert
Şanlıurfaspor yola devam dedi
MEHMET KARAKEÇİLİ

Şanlıurfaspor yola devam dedi

Bu içerik 438 kez okundu.

Şanlıurfaspor Pazar günü saat 14.00'te deplasmanda Manisa takımı olan Somaspor’a konuk oldu. Her iki takım için çok önemli bir maçtı. Lig sıralamasında Şanlıurfasporun puanı 24 Somaspor'un 21 puanı vardı. Ligde her iki takımda oldukça iyi gidiyordu.

Maça gelince Şanlıurfaspor oyuna çok iyi başlamadı.Maçın 23.dakikasında bir frikik atışından top dışarıya çıktı.Maçın 24.dakikasında Somaspor sert bir şut çekerek topu kalecimiz kurtardı. Yine maçın 29.dakikasında Somaspor bariz bir gol kaçırmış oldu. Maçın 41.dakikasında Şanlıurfaspor güzel bir şut çekerek top kalecide kaldı.İlk yarı her iki takımdan gol çıkmayınca 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya hızlı ve istekli başlayan taraf Somaspor oldu.Müsabakanın 48.dakikasında Somaspor güzel bir şut çekerek top direğin üstünden dışarıya gitti. Her iki takımda oldukça baskılı oynuyordu.Maçın 50.dakikasında Şanlıurfaspor güzel bir şut çekerek top dışarıya gitti.

Maçın 56.dakikasında rakip oyuncu gole giderken Şanlıurfaspor’lu futbolcu rakip oyuncunun formasından çekerek hakem tarafından kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Bu dakikalardan sonra Şanlıurfaspor 1 kişi eksik oynamaya başladı. Ama yine de tehlikeli ataklar yapmaya devam ediyordu ve bu tehlikeli atakların sonucunda Maçın 75.dakikasında Şanlıurfaspor’lu Şahin çok güzel bir derinleme pas vererek Merti kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Mert kaleci ile karşı karşıya kalarak Şanlıurfa sporu 1-0 öne geçirmiş oldu.

Maçın 84.dakikasından Somaspor güzel bir şut çekerek top direğin yanından dışarıya gitti yine Somaspor maçın 92.dakikasından karan boldan topa vurarak top dışarıya gitti.

Maçın 97.dakikasında Somaspor bariz bir gol kaçırmış oldu. Maç böylece Şanlıurfaspor'un 1-0 galibiyeti ile sona ermiş oldu. Şanlıurfaspor'u kutlarım bir kişi eksik oynadığı halde deplasmandan 3 puan kazanmış oldu.

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU