Advert
URFASPOR SON DAKİKALARDA YIKILDI
MEHMET KARAKEÇİLİ

URFASPOR SON DAKİKALARDA YIKILDI

Bu içerik 2556 kez okundu.

PTT 1. Lig'de 6. hafta maçında Boluspor, Şanlıurfaspor'u 4-2 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini aldı.Ev sahibi Bolusupor ilk 10 dakikada bulduğu 2 gol ile 2-0 öne geçti.

 

Sonraki dakikalarda baskısını artıran konuk ekip 53. dakikada skoru eşitledi: 2-2  Ancak Boluspor Ceylanların geri dönüşüne izin vermedi ve karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

 

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada Boluspor'u galibiyete taşıyan golleri 6. dakikada Emre Kılınç, 10. dakikada Alican Karadağ, 85 ve 90. dakikalarda Andaç Güleryüz attı.Konuk Şanlıurfaspor'un gollerini ise 40. dakikada Youssef Yeşilmen ve 53. dakikada Toni Silva kaydetti.

 

Bu sonuçla ligde ilk galibiyetini alan Boluspor puanını 6'ya çıkarırken, Güneydoğu temsilcisi Şanlıurfaspor 5 puanda kaldı.

 

Müsabakayı  izlemeye Çok az Sayıda taraftar gelmişti.Ligin alt sıralarında olan Boluspor ve Şanlıurfaspor için çok önemli bir müsabakaydı.Müsabakanın henüz 10.dakikasında Şanlıurfaspor 2-0 geriye düştü.Ligde bir türlü beklenen başarıyı veremeyen Şanlıurfaspor Henüz 10.dakikada 2-0 geriye düştüğü an herkesi şaşırttı.

 

İlk yarının sonlarına Doğru Youssef Yeşilmen skoru 2-1 yaparak ilk yarı skorunu belirleyen isim oldu.

 

Müsabakanın ikinci yarısına Şanlıurfaspor iyi başladı.Ataklarla sık sık Boluspor kalesini rahatsız Eden Şanlıurfaspor,53.dakikada ara pası ile buluşan Toni Silva Kaleci ile karşı karşıya kaldı.Güzel bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.Skoru 2-2 yapmayı başardı.

 

Bu dakikalardan itibaren Her iki takımda sürekli tehlikeli ataklar yapmaya başladı.Ama ne yazık ki skoru koruyamadık.85 ve 90.dakikada peş peşe yediğimiz 2 gol çok kötü oldu.Müsabaka 4-2 sonuçlandı.

 

 

Şanlıurfaspor’a gelecek hafta oynanacak olan müsabakada Başarılar dilerim.

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN