Advert
Allah bizi korudu
MEHMET KARAKEÇİLİ

Allah bizi korudu

Bu içerik 339 kez okundu.

Şanlıurfaspor cumartesi günü kendi sahasında Ispartaspor’u konuk etti. Maçı izlemeye yaklaşık 10 bine yakın taraftar gemişti. Protokol tribününde Şanlıurfa Valimiz Salih AYHAN bey, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin BEYAZGÜL bey, Şanıurfa il emniyet müdürümüz, Şanlıurfa il jandarma komutanımız ve Şanlıurfaspor kulüp başkanı Haçım İZOL maçı izleyenler arasındaydı.

Şanlıurfaspor açısından çok önemli bir müsabakaydı. Çorumspor ile 1 puan farkını kapatmak için sahaya çıktılar. Zorda olsa sahadan galip ayrıldılar.

İnşallah Çorumspor puan kaybederse Şanlıurfaspor liderlik koltuğuna oturacaktır.

Maçın kritiğine gelince, Maçın henüz 1.dakikasında Bünyamin ceza sahasının dışından topa güzel bir vuruş yapması sonucu topu ağlara gönderdi. Takımını 1-0 öne geçirdi. Müsabakanın 11.dakikasında Mert kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topa zayıf bir vuruş ile kalecinin üzerine gönderdi. Maçın 17.dakikasında Bünyamin rakip oyuncuyu arkadan çekmesi sonucu sarı kart gördü. Maçın 20.dakikasında yine Mert bariz bir gol kaçırdı. Maçın 23.dakikasında rakip oyuncu Bünyamin’i arkadan çekti. Bünyamin’in sarı kart gördüğü pozisyonun aynısıydı ama hakem kart bile göstermedi.26.dakikada Mert topa sert vurdu ve yine kalecide kaldı.Müsabakanın 32.dakikasında Şanlıurfaspor 2.golü attı ama hakem ofsayt olarak iptal etti. Bana göre ofsayt değildi. Maçın 34.dakikasında rakip takım durumu 1-1 yaptı. Maçın 44.dakikasında Kemal topa sert vurdu ama top direğe çarpıp dışarı çıktı.İlk yarı bu şekilde sonuçlandı.

Müsabakanın ikinci yarısına Şanlıurfaspor oyuncu değişikliği ile başladı. Seyit oyundan alınıp yerine Semih girdi. İkinci yarı başlar başlamaz oyuna giren Semih takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bünyamin müsabakanın 65.dakikasında ceza sahası dışından topa sert vurdu ama top az farkla dışarı çıktı. Müsabakanın 68.dakikasında Feyyaz ikinci sarı karttan hakem tarafından kırmızı kart ile ihraç edildi. Bu dakikalardan sonra Şanlıurfaspor bana göre geriye yaslandı. Rakip takım üzerimize gelmeye başladı. Buda hocamızın hatasıdır. Ispartaspor’un vurmuş oldukları kafa topları kaleyi bulmuş olsaydı biz bugün galip gelemezdik. Allah bizi korudu.Hafta içi oynayacağımız Erokspor müsabakasını  kazanırsak 2 puan fark atarak lider oluyoruz.

Şanlıurfaspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dilerim…

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şampiyonluk havasında geçti
Şampiyonluk havasında geçti
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU