Advert
Vay halıma vay halıma
MEHMET KARAKEÇİLİ

Vay halıma vay halıma

Bu içerik 388 kez okundu.

Şanlıurfaspor, pazar günü kendi sahasında ligin son sıralarında bulunan Sivas Belediyespor’u konuk etti. Maçı izlemeye yaklaşık 15 bine yakın taraftar kitlesi gelmişti. Protokol tribününde kimseyi göremedim. Sayın Valimizde yoktu herhalde il dışında olduğundan dolayı gelememişti.

Gençlik Spor İl Müdürümüz Halil beye ve ekibine teşekkür ediyorum. Zemin oldukça iyiydi. Başarılarının devamını dilerim.

Şanlıurfaspor açısından kolay geçecek müsabaka olarak görünüyordu. Çünkü rakip zor durumlar içerisindeydi ama ne yazık ki olmadı.

Şanlıurfaspor ilk yarıya hiçte iyi başlamadı. Müsabakanın 28.dakikasında Mert kaleye sert şut çekti top kalecide kaldı. Müsabakanın 44.dakikasında Barış net bir gol kaçırdı. İlk yarı bu şekilde sonuçlandı.

Müsabakanın ikinci yarısına baskılı başlayan Şanlıurfaspor bir türlü gol bulamıyordu.63.dakikada Mert ceza sahası içerisinde kaleci ile karşı karşıya kalması sonucu topu dışarı attı. Bariz bir golden daha oldu Şanlıurfaspor.

Maçın 88.dakikasında İbrahim Sürgülü çok güzel bir şut çekti ama ne yazık ki top yine kalecide kaldı. Bu dakikalardan sonra baskısını arttıran Şanlıurfaspor, bir türlü golü bulamıyordu. Sivas kalecisi Taha adeta kalesinde panter oldu. Rakip takımın defans hattı yaşlı ve kilolu futbolcular ama bir türlü defansı geçemedik. Rakip takımlar puan kaybetti  ama ne yazık ki Şanlıurfaspor elindeki bir şansı daha kaybetti. Bu şekilde şampiyonluk bana göre zor gibi görünüyor. Neden transfer yapılmıyor. Bu takımın 3 bölgesine transfer şart.

Santrafor, orta saha ve defans olarak transfer edilmesi lazım.

Ayrı olarak Şanlıurfaspor teknik direktörü Levent hocaya bir anlam veremedim. Neden sürekli bütün ataklar soldan yapıldı. İki kanat neden kullanılmadı. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda 4-4-2 sistemi bana göre daha etkili olacaktır. Yoksa bu şekilde çok zor…

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN