Advert
Bakan Fakıbaba’nın ayağı uğurlu geldi
MEHMET KARAKEÇİLİ

Bakan Fakıbaba’nın ayağı uğurlu geldi

Bu içerik 825 kez okundu.

 Protokol tribününde bayram havas vardı.Çünkü Gıda ve Tarım bakanımız A.Eşref Fakıbaba, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Bey, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, İbrahim Halil Yıldız ve bütün Belediye başkanlarımız maçı izlemeye gelmişlerdi.Ayrıca Ş.urfada kendisine çok değer verdiğimiz Sayın Valimiz’de protokol’da maçı izleyenler arasındaydı.

Maç Şanlıurfasporun vuruşu ile başladı.Şanlıurfaspor maça çok hızlı başladı.Maçın 10. dakikasında İzzetin ayağından kazanmış olduğu gol ile 1-0 öne geçmiş oldu.Bu golün ardından rakip takımın soldan yapmış olduğu ortaya rakip takımdan 7’sırt nolu İbrahim Öztürk ceza sahası içerisinde bulunan 8 tane Şanlıurfasporlu futbolcuların arasından golü atmış oldu.Durum 1-1 oldu. Şanlıurfaspor’lu futbolculara sormak istiyorum. 8 tane adamsınız ceza sahasının içerisinde kimi markaja aldınız ? Adam tek başına ceza sahası içerisinde duruyor. 8 kişisiniz bu adamı markaja alamadınız mı ? Benim bildiğim korner atışlarında duran toplarda, herkes bir adam paylaşmış olur.Ama ne yazık ki bu saydığım 8 kişi bu adamın sadece gol atmasını izliyorlardı. Bu golden sonra başka gol çıkmayınca ilk yarı bu skor ile sona ermiş oldu.

İkinci yarı Ali Hoca 2 tane orta sahaya takviye yaptı. Bu oyuncuların değiştirilmesi çok isabetli olmuş oldu. Çünkü Şanlıurfaspor ilk yarıdaki futbolu hiç iyi değildi. Çünkü orta sahada oynayan futbolcular çok ağır hareket yapıyorlardı. Rakip takıma pres yapamıyorlardı. Onun için hoca bunları değiştirdi ve yerine giren oyuncuların faydasını görmüş oldu. Maçın 57.dakikasında Feridun Kıroğlu soldan yapmış olduğu ortaya Emircan Sayar iyi bir yükseliş yaparak topa vurmuş olduğu kafayı ağlara gönderdi.Şanlıurfasporu 2-1 öne geçirmiş oldu. Şanlıurfaspor bu dakikadan sonra rakip takımın üzerine gitmeye başladı.Maçın 90.dakikasında Feridun kendi becerisi ile çok güzel bir gol atmış oldu. Şanlıurfasporu 3- 1 öne geçirmiş oldu.

Bana göre Feridun’un yeri bu lig değil.Daha üst gruplarda oynaması gerekir. Çünkü çok meziyetli ve iyi bir futbolcu.Ben kendisini tebrik eder ve kendisine başarılar dilerim.

Şanlıurfaspor’un eksik olan mevkileri iyi bir forvet iki tane iyi orta saha ve iyi bir stoper devre arası alınırsa Şanlıurfaspor çok iyi duruma gelmiş olur.Şanlıurfaspor bu hafta çok iyi oynadı ve 3 puanı almış oldu. Kendilerini tebrik eder, önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim…

 

DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN