Advert
Bu Şanlıurfaspor iş yapar
MEHMET KARAKEÇİLİ

Bu Şanlıurfaspor iş yapar

Bu içerik 467 kez okundu.

TFF 2.liginin 2.yarının 2.haftasında Şanlıurfaspor kendi sahasında Eskişehirspor’u konuk etti. Müsabakayı izlemeye yaklaşık 5 bin kişi gelmişti. Bu soğuk havaya rağmen taraftarlar Şanlıurfaspor’u desteklemek için stada geliyorlar ama ne yazık ki protokol tribününde hiçbir Belediye Başkanı ve yetkililer yoktu.Eskişehirspor lig sıralamasında 13 puan ile 18.sırada, Şanlıurfaspor ise 23 puan ile 11.sırada yer alıyordu. Stadın çimleri oldukça güzel temizlenmiş, futbol oynamaya elverişliydi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Müsabakanın analizine gelince; Şanlıurfaspor 6-7 yeni transfer yaparak takımı güçlendirdi. Bu yapılan transferlerin hepsini izledik. Hepsi iyi futbolcu ve yerinde transferler. Kendini kanıtlamış futbolcular. Müsabakanın 17.dakikasında Şanlıurfaspor penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Sinan Kurmuş çok güzel bir vuruş yapmasına rağmen kaleci gol olmasını engelledi. Şansızlık oldu. Yine müsabakanın 27.dakikasında Dilaver Güçlü çok güzel bir vuruş yaparak, ne yazık ki rakip takım kalecisi yine gole izin vermedi. Müsabakanın 40.dakikasında maçın orta hakemi Feridun Daldaş sağ ayağından çökme olduğundan dolayı yerine 4.hakem Emre Bulut devam etti. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rakip takımdan 50 sırt nolu Bartu Göçmen karşı maraton tribününe el hareketi yaparak taraftarları tahrik etti. Orta hakem bunu es geçerek, ilk yarıyı bitirdi. Ancak bizim oyuncular ve gözlemci orta hakemi uyararak 50 sırt nolu oyuncuyu soyunma odasından çağırıp sarı kart gösterdi. Müsabakanın ilk yarı başka gol çıkmayınca 0-0 sonuçlandı.

Şanlıurfaspor ligin ikinci yarısına ve maçın ikinci yarısına çok iyi başladı. Eski Şanlıurfaspor gitmiş yerine çok iyi mücadele yapan, sahada koşan, gol pozisyonlarına giren bir takım izledim. Müsabakanın 57.dakikasında Mustafa Durak rakip kaleci ile karşı karşıya kalıp güzel bir vuruş yapıp topu ağlara gönderdi. Müsabakanın 65.dakikasında Sinan Kurumuş güzel bir vuruş yapıp topu ağlara gönderdi. Takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Şanlıurfaspor bu dakikalardan sonra çok iyi oynamaya başladı. Güzel bir futbol izledik. Maçın 90+2.dakikasında Behlül Aydın rakip takıma sert girdiğinden dolayı hakem tarafından kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. Bu dakikalardan sonra her hangi bir pozisyon olmadı. Maç 2-0 Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetimin federasyon tarafından cezası kaldırılmıştır…

 
DİĞER YAZILAR
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
GAZETECİLER KARAKÖPRÜ’DE BULUŞTU
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN
BU FAKİR İNSANLARA LÜTFEN KARIŞMAYIN